Timeplan

JAZZ NIVÅ 3

Dag: Onsdag
Klokkeslett: 17:00-18:00
Instruktør: 
Lokasjon​: Speilsal

Påmelding

Fra 4 klassetrinn (År 2013)

Jazz Nivå 3, 4 og 5 -  I disse timene vektlegges teknikk, bruk av senter og skape en god holdning som kjennetegner en sterk og korrekt danser, danseglede og dynamikk.
Timens struktur er bygget opp av en grundig oppvarmingsdel med teknikkøvelser og styrke, mes den andre del av timen gjøres det større bevegelser over gulv som igjenn settes sammen til ulike danse kombinasjoner. Musikken som brukes er  pop, soul, R&B og funk. kurs. Musikktempo økes en del fra nivå 2. Dette nivået er mer avansert enn nivå 2. Her vil man bli utfordret blant annet med å kombinere flere jazzstiler. Tempoet økes betraktlig i forhold til Nivå 2.
På dette nivået forventes det at grunn teknikken sitter slik at man har fokus på nye bevegelser etc. Her vil det undervises i røffe koregrafier som fenger de fleste.  Det lages 2 koreografier som vises frem på de årlige store danse forestillingene. Klubbens har stort kostymelager som gruppa kan velge ifra. Egen kostyme skredder tilpasser kostymene til musikk og form. 
Jazzdans stilen er inspirert av mange ulike danseformer, da spesielt hip-hop, funk etc og andre kommersielle danseformer.