Klasser og kurs

SHOW PARTI - INFO

SHOW PARTI - INFO

Sveberg Danseklubb har 2 showgrupper som er veldig populære. Vi har fått en del henvendelser om hvilke opptakskriterier og forpliktelser som gjelder.
NB ! Uttak til showgruppene gjøres før oppstart av nytt høst semester. Aktuelle kandidater vil bli forespurt. 
Showgruppa er en talentgruppe for elever hos Sveberg Danseklubb. Denne gruppa er for de aller ivrigste og mest dedikerte elever fra 5. klassetrinn.  Klubben ønsker å satse litt ekstra for disse gruppene.
Å få være med i Showgruppa er en enestående mulighet til å utvikle seg som danser, både teknisk og scenisk. Showgruppa gjør små og store danseshow igjennom hele året. Årets høydepkt er juleshow, UKM, vårshow og 17.mai + andre firma forespørsler
Ønsker du å være med i showgruppa må du være innstilt på å jobbe hardt og trene mye og være motivert.
De elever som får tilbud om å bli med, forplikter seg til følgende:
  • Må danse på nivå 3 eller høyere på hiphop eller jazz i tillegg til showgruppe timer.
  • Må sette av noen timer til kostyme prøving / tilpasninger ifm forestillingene. Møte opp på ekstra treninger i forkant av danseshow.

Sveberg Danseklubb sitt instruktørteam foretar nominering av aktuelle kandidater til showgruppene. Desverre er det ikke plass til alle som vil delta. Det vil være 2 opptak i året. Ikke bli skuffet om du ikke får tilbud - fortsett å jobbe hardt og målrettet så er sjansen stor for at du kommer inn til slutt.  Alle showgruppe medlemmer vil få egne personlige jakker & T-skjorte.

Det blir nye opptak hver høst. Vi sender ut tilbud fortløpende utover august og september til vi har fylt opp begge gruppene.