Instruktørene

Instrukt%C3%B8r%2014

Sunniva Skjelbred Øien

 
Sunniva Skjelbred Øien - Kommer fra Namsos og er 22 år. Hun studerer grunnskolelærer 1.-7. trinn, og går nå en master i norsk. Har danset siden hun var 6 år, og har vært innom de fleste dansestiler. Hennes favoritt sjanger er jazz. Hun har gått på danselinja ved Olav Duun vgs, samt et år på Norges Dansehøyskole. Hun underviser også i jazz på NTNUI Dans. Sunniva skal undervise Jazz på onsdags partiene.  
Instrukt%C3%B8r%209

Thilde Sofie Dahl

 
Thilde Sofie Dahl
Thilde Sofie er 17 år fra Sveberg. Hun har tidligere danset på Step by Step, tatt instruktør utdannelse i klubben og vært i deltager i begge showgruppene. Hun danser Jazz og HipHop. Hun underviser primært innenfor HipHop. Flink danser med veldig god teknikk.
Klubbens mykeste instruktør.
Instrukt%C3%B8r%2011

Kristina Fuglem

 
Kristina Fuglem
Kristina går siste året på Thora Storm VGS i Trondheim. hun har danset hele livet, blant annet jazz og hiphop på Sveberg danseklubb og Let’s Dance. Kristina har danset på alle nivåene samt showpartiet og tatt klubbens instruktør utdannelse. Hun har vært instruktør på Sveberg i flere år innenfor jazz og hiphop. Dyktig og populær instruktør.
Instrukt%C3%B8r%2013

Lotte Lie

 
Lotte Lie  
Kommer ifra Stavanger og underviser Showgruppe 2, hiphop og jazz partier. Hun studerer i Trondheim og underviser på avansert nivå hos NTNUI Dans. Hun startet sin karrière hos Stavanger Kulturskole og Steps Dansestudio. Der underviste hun barnegrupper og var med showgruppa. Har studert dans i 3 år på videregående og har vært aktiv i dansegruppa Reloaded. Lotte har masse erfaring med å sette opp store danse forestillinger og er en av klubbens mest erfarne instruktører. Veldig populær og godt likt av alle. 
Instrukt%C3%B8r%208

Frida Bathen

 
Frida Bathen
Frida er en av de yngre instruktørene i klubben. Hun har danset og drevet med rytmisk gymnastikk i ca 12 år og er på et veldig høyt nivå på landsbasis. Hun går på danselinja på Trondheim Katedralskole. Hun er et stort forbilde for de yngre som ønsker å satse innefor dans. Frida er en ressurs person i i klubben i årene fremover. Hun underviser hiphop og jazz for de yngre partiene. 
Instrukt%C3%B8r%2010

Sigrid Johansen

 
Sigrid Johansen
Sigrid er en av klubbens mest erfarne instruktører. Hun hardanset aktivt i snart 20 år, og driver selv med både jazz, moderne, hip hop og salsa. Veldig populær instruktør og koreograf som elsker å skape, undervise og det å se koreografi komme til live gjennom sine elever. Fantastisk dyktig formidler og person. Hun underviser både hiphop, jazz og showparti. 
Instrukt%C3%B8r%2012

Mia Høibye

 
Mia Høibye
Mia Elise Høibye kommer ifra Malvik, og går for tiden siste året på Vg3 Musikk på Ole Vig VGS. Hun har drevet med dans siden hun var liten og vært innenfor flere dansestiler som ballett, hiphop og jazz. Har danset i showgruppa til Sveberg Danseklubb og tatt instruktør utdannelse samt undervist i både jazz og hiphop siden 2016. Flink instruktør som sprer masse glede.
Instrukt%C3%B8r%201

Silja Fuglem

 
Silja Fuglem - Hun har gått alle partiene i klubben samt begge showpartiene. Tatt instruktør opplæring og jobbet som instruktør fra høsten 2020. 
Ressurs person som klubben vil ha stor nytte av fremover. 
Instrukt%C3%B8r%204

Selma Steines Lutdal

 
Selma Steines Lutdal - Hun har gått alle partiene i klubben samt begge showpartiene. Tatt instruktør opplæring og jobbet som instruktør fra høsten 2020. 
​Ressurs person som klubben vil ha stor nytte av fremover. 
Instrukt%C3%B8r%202

Helene Dragsnes

 
Helene Dragsnes - Hun har gått alle partiene i klubben samt begge showpartiene. Tatt instruktør opplæring og jobbet som instruktør fra høsten 2019. 
​Dyktig instruktør med erfaring med å undervise de yngste partiene innenfor hiphop. 
Instrukt%C3%B8r%203

Sara Johanesen

 
Sara Johanesen - hun har gått alle partiene i klubben samt begge showpartiene. Tatt instruktør opplæring og jobbet som instruktør fra høsten 2019. 
​Dyktig instruktør med erfaring med å undervise de yngste partiene innenfor hiphop. 
Instrukt%C3%B8r%207

Silje Sagmyr

 
Silje Sagmyr - Hun har gått alle partiene i klubben samt begge showpartiene. Tatt instruktør opplæring og jobbet som instruktør fra høsten 2020. 
​Ressurs person som klubben vil ha stor nytte av fremover. 
Instrukt%C3%B8r%206

Kaja Vikan Blix

 
Kaja Vikan Blix - Hun har gått alle partiene i klubben samt begge showpartiene. Tatt instruktør opplæring og jobbet som instruktør fra høsten 2020. 
​Ressurs person som klubben vil ha stor nytte av fremover. 
Instrukt%C3%B8r%205

Silje Moen

 
Silje Moen - Hun har gått alle partiene i klubben samt begge showpartiene. Tatt instruktør opplæring og jobbet som instruktør fra høsten 2020. 
​Ressurs person som klubben vil ha stor nytte av fremover. 

Silje Moen & Kaja Vikan Blix

 

Ann-Elen Løveng

 

Siri Hendriks

 
Emily

Emily Opdahl

 

Stine Sagmyr

 
Stine Sagmyr har danset siden oppstarten og har gått alle nivå i klubben. Hun har undervist ulike klasser og stilarter. Stine vil ha hovedansvaret for barne partiet.